Wednesday, February 1, 2012

Lasagna Cupcakes



Hello everyone,

I had just gotten the cupcake pan and figured I could use it for more other than just sweets! So here it is a very convenient recipe for individual small lasagnas, quick and yummy!!

You will need: (quantities for 12 lasagna cupcakes even though I only showed 6)

2 cups soy meat (I buy the Morningstar Crumbles at Target)
1 ½ cup homemade marinara sauce
12 Wonton Wrappers
2 cups mozzarella cheese
¼ cup parmesan cheese
¼ cup cottage cheese
Adobo
Fresh Basil 



Directions:

Preheat the oven to 375 degrees.  Spray cupcake pan with cooking spray.  Season the soy meat with adobo.  Place the wonton wrappers in the pan.  Layer with homemade sauce and parmesan cheese.  


Add the soy meat. 


Add the cottage cheese.


Layer with sauce and parmesan cheese.  


Top with mozzarella cheese. 


Pop'em in the oven for about 20 minutes or until the edges are nice and brown.  Remove from the oven and let it cool for about 7 minutes. To remove them from the pan use two small knives to pop them out. 


Prepare a salad and toast a piece of bread with butter and voila! You’ve got yourself and nice and simple meal! If you have kids, I assure you they will love to have their own lasagna cupcakes!  
Garnish with basil.



Enjoy,
Aixa

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Hola a todos!

Recientemente compre mi primer molde para cupcakes y pensé que le podía dar diferente uso además de hacer los cupcakes regulares! Así es que aquí tienen una receta rápida y conveniente con lasañitas individuales!

Necesitaras:

2 tazas de carne de soya (yo utilizo la Morningstar Crumbles)
1 ½ taza de salsa roja echa en casa
12 wonton wrappers (ver foto arriba)
2 tazas queso mozarela
¼ taza queso parmesano
¼ taza requesón
Adobo
Albahaca fresca

Como hacer:

Precalienta el horno a 375 grados. Rosea el molde con spray de cocinar. Sazona la carne de soya con adobo.  Pon los “wrappers”(que aquí funcionan como la pasta) en cada espacio del molde. Comienza añadir salsa en cada uno, luego queso parmesano, carne, requesón, salsa, queso parmesano y termina con el queso mozarela.  Hornear por algunos 20 minutos o hasta que las esquinas estén doradas/marrón.  Remover del horno y déjalos enfriar por 7 minutos. Utiliza dos cuchillos para remover cada cupcake del molde. Decora con unas hojitas de albahaca.

Puedes preparar una ensalada con un pedazo de pan tostado y tendrás una comida simple y deliciosa! Te aseguro que si tienes niños le fascinara la idea de tener su propio cupcake de lasaña y será más atractivo para ellos el comerla! J

Buen Provecho,
Aixa




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