Friday, February 3, 2012

Stuffed Mushrooms Aixa’s style!


Hello guys,

I saw an advertisement from Olive Garden that mentioned that tomorrow is the National Stuffed Mushrooms Day!!.. and because I probably won’t be able to go to their restaurant any time soon,  I decided to make them at home.  SUPER DELICIOUS! So good that you can't stop eating them! Ask my friend Yaneth and she will confirm it! ;)  Also, I used a couple of leftovers for this recipe.

You will need:

20 Baby mushrooms (caps only)
1 cup fresh spinach (chopped)
¼ cup parmesan cheese (shredded)
½ cup queso fresco (shredded)
6 cherry tomatoes (cut in half and those halves cut in 4 pieces for a total of 8 small pieces per tomato)
2 full spoons of previously made pesto
½ cup seasoned soy meat (previously made)
A drizzle of extra virgin olive oil
Adobo
Garlic Powder
Dried parsley
Italian Style bread crumbs

Directions:

Preheat your oven to 350 degrees.  Chop 5 baby mushrooms in small pieces and put the other 15 to the side. In a medium size bowl add the chopped mushrooms and mix in the remaining of the ingredients except for the bread crumbs.  Prepare the baking sheet and place the caps.  Start stuffing the caps and top them with the breadcrumbs. Bake for 30-35 minutes. Serve and garnish with parsley.

Enjoy,
Aixa
~~~~~~~~~


Hola a todos,

Vi en un anuncio del restaurante Olive Garden que mañana es el Día Nacional de las Setas Rellenas y como no creo que pueda ir a uno de sus restaurantes decidí hacer mi propia receta.  Ya la había hecho anteriormente pero esta vez le anadi mas ingredientes y diferentes.  Ademas utilice varios ingredientes que ya tenia preparados en la nevera.

Necesitaras:

20 setas pequeñas (sin tallo)
1 taza espinaca fresca (cortar en pedacitos pequeños)
¼ taza queso parmesano en polvo
½ taza queso fresco rallado
6 tomatitos pequeños (cortarlos por la mitad y ambas mitades en 4 pedazos para un total de 8 por tomate)
2 cdas pesto (hecho en casa)
½ taza carne de soya previamente sazonada
Aceite de oliva extra virgen
Adobo
Ajo en polvo
Perejil seco
Italian Style bread crumbs (pan rallado con especias italianas)

Como hacer:

Precaliente el horno a 350 grados.  Cortar 5 setas en pequeños pedazos y dejar las otras 15 a un lado.  En un recipiente mediano mezclar el restante de ingredientes excepto los bread crumbs.  Prepara el molde para hornear y coloca las setas/hongos. Comienza a rellenar las setas y añade con una cucharita los bread crumbs encima de cada una.  Hornear por 30-35 minutos.  Sirve y adorna con una hojita de perejil.
  
Buen provecho,
Aixa

6 comments:

  1. Ms fascinaron los que comi en mi baby shower, hechos por ti!!! Y estos se ven mas que deliciosos!! vere si los puedo hacer algun dia jeje....

    TQM, Dios te bendiga!!

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    1. Gracias amiga.. Sii es super facil, me avisas!! xo

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  2. all of your dishes look delicious! I wish I had a cooking gene lol love your blog :) please check mine out some time!

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    1. Thank you! LOL Will definitely be checking out your blog soon! :)

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  3. Queremos ver un post de como te mantienes tan bella ♥

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